10:00

Sickla IF Svart 2

Referat: Huddinge IF P08:3-1 - Sickla IF Svart 2

Andra matchen i division 3 gick mot Sickla IF på Källbrinks IP.
Matchen inleddes med från vår sikt en kalldusch då Sickla tar ledningen med ett mål redan i den 2:a minuten. Därefter tar vi tag i taktpinnen och dominerar första perioden, 1-1 görs av Harry Printz Tyllström efter fint väggspel. 2-1 och 3-1 skickar Amadeus Ejdersand in i nätmaskorna. Sickla spelar väldigt stressat och de spelar många långbollar som vi har koll på.
Andra perioden får Sickla ordning på sitt spel och reducerar ganska omgående. Sickla får vind i sina segel och vi tappar vårt fina spel från första perioden. När andra perioden är till ända så är ställningen 3-5. Tredje inleddes som de båda första perioderna med att Sickla får ett snabbt mål. Därefter kontrollerar Sickla matchen. Mert Colak gör i och för sig en reducering men Sickla står som segrare när slutsignalen lyder.

Slutresultatet blev Huddinge IF - Sickla IF 4-10.

Grönt kort: Mert Colak

Målen: Amadeus Ejdersand 2, Harry Printz Tyllström 1, Mert Colak 1

sön 12 sep 2021, 12:30 Sickla IF Svart 2 - Huddinge IF P08:3-1 2 - 6